„A red carpet affair”, un concept glamuros evidențiat de antreprenoarea Cătălina Aciobăniței

0
2059

Un concept glamuros cucerește domeniul evenimentelor prin valoare, calitate și unicitate în prezentare. Peste două sute de participanți își dau întâlnire în data de 25 martie, de la ora 18.00, într-un cadru elegant, Palatul Culturii din Iași. Meritul ediției „A red carpet affair. Romanian business party” aparține Cătălinei Aciobăniței, o prezență vizibilă și competitivă în mediul lifestyle. 

În luna care celebrează femeia, agenția Bespoke Events, coordonată de Cătălina Aciobăniței, te invită să cunoști poveștile de viață a 33 de personalități expuse într-o carte de debut, a cărei autoare este însăși organizatoarea evenimentului.

Cătălina susține că evenimentele marca Bespoke sunt realizate din dorința de a aduce oamenii aproape, de a-i conecta.

Din 2022 s-a născut o idee, cea de a aduce împreună 33 de femei în paginile unei cărți care să le ducă poveștile mai departe. Câteodată durează mai mult până când suntem gata de „ieșit în lume”, dar atunci când suntem gata, pășim direct pe covorul roșu cu toată încrederea. Despre asta este și evenimentul de pe 25 martie, unde te invit să fii alături de mine și de alte 200 de persoane care vor da savoare serii. Punem reflectoarele pe autenticitatea femeii, dar și bărbații sunt invitați să participe. Vino să ne cunoaștem, să intri în lumea poveștilor din spatele fiecărei femei care azi te privește cu un zâmbet fermecător și plin de încredere„, adaugă aceasta.

Arta iubirii, într-un volum de colecție

Tu te iubești pe tine?” este mai mult decât scriitura unei femei, cartea oferind o perspectivă unică și personală a călătoriei spre sine. Paginile surprind povești sincere și profunde, menite să inspire, să emoționeze și să transforme destine.

Fiecare capitol te invită să explorezi diferite aspecte ale iubirii de sine, de la înfruntarea insecurităților până la celebrarea propriilor realizări. Prin intermediul acestor povești, vei învăța cum să te apreciezi mai mult, cum să te accepți și cum să trăiești o viață mai împlinită.

Lansată inițial la Botoșani, colecția de povești impresionante vine să cucerească și publicul ieșean. Momentul va fi completat de prezența a trei speakeri de renume, ce vor lua pe rând cuvântul.

Dan Negru, amfitrionul serii

Amfitrionul serii va fi Dan Negru, un profesionist în lumea televiziunii. Vor fi introduși în scenă, ca implicați activ în societate următorii speakeri: Andreea Alina Halikias, Mirabela Miron și Alex Cernătescu.

Biletele se găsesc aici .

Bespoke Events se bucură de un real succes, trecând testul competenței prin evenimente de amploare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.