Femei cu cariere de succes, prezente la un eveniment cu stil

0
509

Vineri, 29 septembrie, începând cu ora 18.00, va avea loc la Iași evenimentul devenit deja o tradiție – „Femei de Afaceri cu Stil”, aflat la cea de-a X-a ediție.

Acțiunea este dedicată femeilor care doresc să-și ducă afacerea la nivelul următor și să descopere secretele de succes ale unor antreprenoare puternice și inspiraționale.

Ziua de 29 septembrie va fi dedicată eleganței și rafinamentului. Un eveniment menit să celebreze nu doar realizările femeilor în lumea afacerilor, ci și individualitatea și stilul care le diferențiază. Ziua aceasta va deschide uși către o nouă perspectivă, unde puterea și carisma femeilor de afaceri vor fi recunoscute și apreciate așa cum merită.

Potrivit Irinei Calcev, project manager în cadrul organizației JCI Iași:  „Avem bucuria de a aduce laolaltă o comunitate diversă de femei puternice, care au schimbat regulile jocului în diverse domenii”.

Speakerii evenimentului

Vor dezvălui din secretele propriilor realizări profesionale următorii speakeri:

Nadia Stoian. Femeie de succes, inclusă printre primii “100 de Manageri de Top” din România în 2023.

Georgiana Zaharia. A fost bursieră la Institut National des Langues et Civilisations Orientales (INALCO) din Paris, iar în prezent, ea lucrează cu pasiune pentru a ajuta oamenii să-și descopere și să-și valorifice abilitățilem

Monica Munthiu. Cu peste 26 de ani experiență în managementul firmelor private și specializată în relații internaționale, a derulat peste 150 de misiuni economice în SUA, Canada, Israel, China, Coreea de Sud, Thailanda etc., atât pentru antreprenori cât și pentru specialiști din administrația publică.

Catrinel Zaharia. Deține, împreună cu soțul său, Dan Zaharia, grupul de firme Extind, specializate în oferirea de servicii de consultanță, în diferite domenii de activitate.

Cu o carte semnată în palmares, „TOTUL PENTRU FEMEI – mic tratat de regăsire,” Catrinel Zaharia a reușit să exploreze misterul feminin și să aducă în lumină aspecte profunde și autentice ale feminității.

Ruxandra Bucevschi. Este antreprenoare cu o experiență de peste 14 ani, soție,mamă a doi copii și fondatoare a școlii Twinkle Star.

Anca Huivan este antreprenoare în domeniul imobiliar.

Principalul obiectiv al manifestării este de a sprijini succesul și dezvoltarea personală a fiecărei femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.