Încă o ediție de INIMO, festival caritabil organizat de părintele Dan Damaschin

0
2458

Luna august aduce la Iași cea de-a doua ediție a Festivalului caritabil INIMO, organizat de părintele misionar Dan Damaschin, coordonator al Asociației „Glasul Vieții” și paroh al Bisericii Maternității „Cuza Vodă”.

INIMO, Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune se va desfășura în perioada 18-20 august, pe Stadionul Emil Alexandrescu din Copou. Scopul evenimentului constă în susținerea celor peste zece mii de copii aflați în grija asociației.

Potrivit părintelui Dan Damaschin, „la eveniment sunt așteptați zeci de mii de oameni care vor nu doar să se distreze, ci și să sară în ajutorul celor 10.233 de copii sărmani de care ne îngrijim. Pentru că INIMO este un festival caritabil. Iar toți banii adunați de la dumneavoastră îi vom folosi pentru a le cumpăra acestor micuți ghiozdane, rechizite, haine, adidași, produse de igienă și de curățenie„.

Inimo

Sub sloganul: „CU DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ, FACEM OAMENI MARI!”, activitatea este o invitație către toți cei care doresc să realizeze fapte bune, sprijinind astfel familiile nevoiașe. Biletele la festival pot fi achiziționate sub formă de donație, de pe site-ul www.inimo.ro.

Artiști de renume, invitați la festival

La spectacolul de anul acesta vor participa artiști de renume, printre care: Connect-R, Damian Drăghici, Smiley, Voltaj, Direcția 5, Andia, Antonia, Iris, Gașca Zurli, Irina Rimes, Horia Brenciu, Mario Fresh, Nicoleta Nucă sau Ana Beregoi.

Publicul spectator se va mai putea bucura de zona de teatru pentru copii, de expoziția dedicată cauzelor sociale, de standuri cu mâncare locală și de un târg de produse artizanale.

Inimo

Participarea unei persoane la o zi de festival se poate face printr-o donație în valoare de 100 de lei, iar pentru o familie constituită din patru membri (doi adulți și doi copii cu vârsta sub 14 ani), valoarea donației este de 300 de lei.

De asemenea, dacă aceeași familie dorește să participe în toate cele trei zile ale manifestării, va putea achiziționa un pachet VIP la prețul de 1000 lei, beneficiind astfel de autografe și fotografii cu artiștii.

Inimo

Participanții la festival vor fi înscriși la două tombole, intrând în cursa câștigării unui apartament în valoare de 110.000 de euro sau a uneia din cele 20 de excursii la Ierusalim.

Festivalul este organizat Asociația „Glasul Vieții” coordonată de părintele Dan Damaschin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Sursa foto: Facebook.com/INIMO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.