Peste o sută de femei au strălucit după lăsarea serii, într-un cadru organizat de JCI

0
1132

Peste o sută de femei au strălucit vineri, după lăsarea serii, la un eveniment plin de eleganță, ce a dezvăluit un concept captivant. Organizată de Junior Chamber Iași (JCI), manifestarea “Femei de afaceri cu stil” a avut loc la cea de-a X-a ediție, în sala Congress Hall Palas și a reunit participante din diferite domenii de activitate.

Evenimentul a reprezentat o invitație de a gusta și de a explora o experință aparte. Într-o încercare de a aduce conceptul de business la feminin la un nivel înalt, acțiunea a avut ca principal obiectiv oferirea de cunoștințe noi participantelor.

Andrei Popa și Irina Calcev

“Am dorit să aducem împreună femeile de afaceri din Iași și am creat împreună cu organizația un eveniment de nota zece. Reprezentantele sexului frumos sunt, de asemenea, femei de nota zece. Foarte multă lume a venit atât pentru speakeri, cât și pentru relaționare, eventual parteneriate între companii. În edițiile anterioare, s-a întâmplat să se lege anumite colaborari”, a subliniat Andrei Popa, președinte JCI Iași 2023.

Agenda evenimentului a cuprins: check-in și discuții libere, first round of speakers, snaks & wine tasting, second round of speakers, tombolă cu suprize și fotografii de grup și o petrecerea de final.

Povești ale afacerilor de succes

Speakerii acțiunii au fost: Nadia Stoian – Director Operațional în cadrul companiei Exonia, Georgiana Zaharia – fostă bursieră a Institutului Național de Limbi și Civilizații Orientale (INALCO) din Paris, în prezent coach și Monica Munthiu – Co-fondator al Asociației Româno – Americană pentru Sprijinul Relațiilor de Afaceri “ARBUS. De asemenea, au mai luat cuvântul: Catrinel Zaharia – reprezentanta grupului de firme Extind, Ruxandra Bucevschi – fondatoarea școlii Twinkle Star și Anca Huivan – antreprenoare în domeniul imobiliar, fondatoarea proiectului RE/MAX Legacy.

Fiecare doamnă invitată în calitate de speaker a urcat pe scenă și a împărtășit publicului povestea propriei afaceri, aflată în strânsă legătură cu viața de familie.

Aflată în rolul de orator, fiecare invitată a transmis către mulțimea din sală încurajări legate de înfruntarea obstacolelor și a fricilor, dar și de a investi în propria dezvoltare prin participarea la cursuri profesionale.

Seara a fost moderată de: Răzvan Ionuț Linteș și Doinița Țîcu.

JCI este o organizație globală dedicată tinerilor lideri antreprenori cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Obiectivele asociației includ promovarea dezvoltării economice, înțelegerea și cooperarea interumană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.