Piese de rezistență în sezonul rece

0
703

Îmi iau umbrela de ploaie și ies grăbită din casă. Străbat aleea cu nuci, fac la dreapta și traversez strada. Trec pe lângă o grădină frumos îngrijită și mă opresc o secundă să-i fotografiez crizantemele. Măresc pasul și ajung în fața localului unde mi-am dat întâlnire cu prietena mea. Intru și un miros plăcut de scorțișoară mă învăluie pe loc.

Sunt întâmpinată de o domnișoară drăguță, cu părul prins în coc, care mă conduce spre masa cu fotolii roșii, din catifea. Mă așez cu fața spre geam, îmi comand un ceai cu iasomie și aștept. Din geantă, aud soneria telefonului. Răspund. Adela, prietena mea, mă anunțase că avea să întârzie jumătate de oră. Țin în continuare telefonul în mână și încep să-l butonez.

– Ooo! Acum e momentul! Zâmbesc ca pentru mine și cât ai clipi încep să mă bucur de shopping online. Mai aveam nevoie de câteva piese pentru garderoba acestui sezon și mi-am zis să le comand. Acesf lucru mă încânta foarte mult.

Cizme elegante

Sunt pasionată de încălțăminte, iar o pereche nouă este întotdeauna bine-venită. Aleg un model elegant, din colecția lui Karl Lagerfeld. Sunt absolut minunate și le voi putea purta la teatru, îmbrăcată cu o rochie grena. Cizmele Karl Lagerfeld sunt din piele naturală și prezintă un toc subțire. Sunt confortabile și au încheierea cu fermoar.

Lagerfeld

Lagerfeld
Lagerfeld

Eșarfa ornamentată

Din garderoba mea lipsește o eșarfă din mătase. Este accesoriul perfect, pe care l-aș parfuma delicat și l-aș uita pe scaunul lui din dreapta. Sigur nu ar trece neobservat gestul meu. Așadar, adaug în coș și eșarfa Moschino, confecționată din țesătură subțire, ornamentată.

Esarfa Moschino
Eșarfa Moschino

Expediez comanda și las telefonul din mână. O văd pe Adela și mă ridic să o îmbrățișez. E timpul nostru. Povestim, râdem și servim prăjituri cu sirop de portocale. Mă întorc bine-dispusă acasă și încep să pregătesc cina. Așez fața de masă, tacâmurile și între timp deschid ușa dressingului. Vizualizez umerașele și parcă eram inspirată în privința ținutelor din această toamnă.

Rochia nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Aceasta poate fi purtată la restaurant sau la job. O prefer pe cea neagră, clasică.

Sacoul este una dintre piesele vestimentare ce te poate salva din orice situație. Acesta poate conferi o notă aparte oricărei ținute. Eu îl aleg pe cel alb, în combinație cu o fustă din voal.

Geanta e musai să fie dintr-un material de calitate. Poți alege un imprimeu floral, printuri sau poți merge pe explozii de culoare și designuri pline de personalitate.

Trenciul poate fi ideal în zilele ploioase de toamnă. Așa că, pe al meu, cel roz pudrat, îl așez cu grijă pe umerașele din față.

Sezonul acesta se poartă ținutele de calitate. Tu, ce porți când este rece afară?

Surse foto: arhiva personală, answear.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.