Despre mine

În viața mea, mă recunosc drept femeia ce îmbrățișează cu bucurie toate rolurile ce-i aparțin! Mă numesc Oana Puiu, sunt pasionată de cuvinte, dans și calatorii, iar echilibrul vieții mele sunt copilul și iubirea pe care o port omului drag. Femeia MADAME este radiantă, zâmbește mult și este învăluită de o magie aparte.

Sunt autoarea acestui blog, MADAME, unde îmi doresc să povestesc despre mine și despre oamenii valoroși și buni, care inspiră și motivează. Scrisul este o chemare lăuntrică, iar dragostea pentru povești frumoase m-a indemnat să deschid filele MADAME.

Media, pasiunea mea

Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași si am un master în „Negocieri Relatii Publice”, la aceiași universitate.

Am colaborat cu revista Ghid Mariaj, unde am realizat interviuri, editoriale şi articole ce aveau ca temă rochia de mireasă, buchetul, pantofii, mărturiile, tortul, luna de miere sau tradițiile de nuntă. Ulterior, am fost redactor, reporter și corector pentru ziarul Monitorul de Botoșani. Aici, am avut rubricile mele, de care m-am ocupat cu drag. Este vorba despre Monitorul Femeilor, unde scriam despre modă, frumusețe, sănătate și atitudine feminina. În rubrica Orașul de altădată, prietene îmi erau clădirile vechi, monumente de o valoare incontestabilă. Proiecte frumoase am avut și cu Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, unde am jurizat diverse concursuri de dramaturgie. De asemenea, am fost reporter la televiziunea Somax TV și am lucrat pentru mai multe agenții de publicitate, ca specialist marketing sau copywriter.

Pe langă pasiunea pentru jurnalism, îmi place foarte mult să-mi exprim emoțiile în pași de dans. Ritmul muzicii mă ajută să depășesc momentele de cumpănă și să fiu în armonie cu mine însămi.


În drumul meu prin viață, părinții mă recunosc drept fiica ambițioasă, prietenii mă văd haioasă, pentru fiul meu sunt mami, iar oamenii cu care am lucrat mi-au apreciat profesionalismul.

Sunt toate aceste perspective adunate în unicul meu rol, cel de femeie actuală. Dincolo de mesajele și valorile pe care le voi propune pe blogul MADAME, ceea ce îmi doresc să transapară este vizunea mea asupra lumii. Îmi doresc să trăiesc viața așa cum a lăsat-o Dumnezeu, simplă, liberă și autentică.