Lansare de carte sub lumina candelabrelor. Tu te iubești pe tine?

0
519

Sub lumina plăcută a candelabrelor din incinta Palatului Culturii, majoritatea celor prezenți și-au umplut paharele cu vin, în timp ce organizatoarea pășea emoționată cu microfonul în mână.

Simțea că face parte din ceva special, dintr-o poveste ce vine din trecut și care poartă 33 de prietene spre un volum de debut, al cărei autoare este ea însăși.

Tu te iubești pe tine?” a fost lansat și la Iași, în cadrul evenimentului „A red carpet affair. Romanian business party”, ce a avut loc pe 25 martie.

„Nu contează că la 32 de ani am rămas însărcinată. Contează mai degrabă faptul că la 33 de ani mi-am petrecut ziua de naștere alături de fetița mea și ea este motorul de la care am pornit această carte. Pentru ea îmi doresc să mă iubesc mult mai mult și să pot transmite această iubire către ea„, a rostit Cătălina Aciobăniței, CEO Bespoke Events și autor de carte.

Tu te iubești pe tine?” este mai mult decât scriitura unei femei, cartea oferind o perspectivă unică și personală a călătoriei spre sine. Paginile surprind povești sincere și profunde, menite să inspire, să emoționeze și să transforme destine.

https://www.tuteiubestipetine.com

Din cele 33 de personalități care și-au dat frâu liber imaginației și au acceptat provocarea de a se lăsa descoperite în acest volum, 14 au fost prezente la eveniment. Toate fac parte dintr-un curent răzbătător, femeia autentică, femeia ce primește iubire și oferă din preaplinul ei.

Esența „Red Carpet”

Vizibil atinsă de vibrația serii, Cătălina își invită prietenele spre barul de gheață, comandând pentru fiecare o băutură reconfortantă, îndreptându-se mai apoi încrezătoare spre „ringul” discuțiilor.

Amfitrionul serii a fost Dan Negru, un profesionist în lumea televiziunii. Introduși în scenă, ca implicați activ în societate au fost următorii speakeri: Andreea Alina Halikias, Mirabela Miron și Alex Cernătescu.

Luată adesea prin surprindere de dezvăluirile personale ale invitaților săi, organizatoarea acestei seri își exprimă recunoștința față de toți cei prezenți.

Visez la acest eveniment de ani de zile și iată că mi s-a îndeplinit. Vă mulțumesc pentru că-mi sunteți alături”, încheie aceasta.

Blitzuri, clinchete de pahare, miros de parfum, muzică ambientală, rochii, costume, premii și discursuri.

Iar eu, trag după mine ușa de fier a Palatului și îmi ridic rochia de falduri să pot păși spre exterior!

Sursa foto: facebook.com/catalinaaciobanitei

https://www.tuteiubestipetine.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.