Fă din toamna ta o artă

0
158

Tina, o tânără fermecătoare, cu ochii ca marea, lucra la o companie care își avea sediul pe strada Speranței. Un nume de stradă care i-a atras atenția din prima zi de lucru. Începuse să lucreze acolo nu de multă vreme, cu speranța că la acel nou loc de muncă va întâlni cât mai mulți oameni frumoși.

Tina iubea foarte mult vara și natura. Ea aștepta fiecare zi de vară cu sufletul la gură, bucurându-se ca un copil de zilele însorite. Natura îi oferea întotdeauna liniștea pe care o căuta, într-o societate aflată în derivă.

Primele zile din septembrie au adus cu ele un miros de toamnă, însă privirea Tinei era ca o eternă zi de vară. În fiecare seară, pe drumul de la lucru spre casă, Tina urmărea fascinată cât de sublim poate fi cerul la apus. Ea știa că fiecare apus va aduce un nou răsărit și că viața și oamenii sunt exact ca niște cărți. Unii oameni încearcă să te păcălească cu coperta, în timp ce alții te surprind cu conținutul.

Visul Tinei

Pinterest.com

Tina era o visătoare, cu ochii de un albastru infinit, care spera la o lume mai bună și care știa că farmecul vieții se ascunde în simplitate și modestie. Viața a învățat-o că privirea unui om poate spune multe… Ochii oglindesc sufletul, gândurile, fericirea, dorul, neîmplinirile, grija, tristețile, bucuriile…. și mai ales iubirea.

Tina a aflat de-a lungul timpului că cel mai frumos loc din lume este acolo unde îți găsești liniștea. Ea a descoperit că există alegeri care îți schimbă viața și că există oameni care îți schimbă alegerile. Important este să-ți scrii propria poveste cu liniște, iubire și binecuvântare.

Toamna aceasta, și-n toate anotimpurile alege iubirea! Dragostea pentru tine și pentru cei care au nevoie de ea. Fă din viața ta o artă și alege să scrii o poveste de viață frumoasă. Și nu uita că: nu este nevoie să le arăți frumusețea orbilor sau să le spui adevărul surzilor”. Este suficient să nu-i dezamăgești pe cei care cred în tine”.

– Text redactat de jurnalista Cristina Guraliuc

Sursa foto: Pinterest.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.