Bonjour, Noiembrie!

0
545
Pinterest
Pinterest

Noiembrie, am ceva să-ți spun. Sunt atât de surprinsă de importanța incredibilă a cuvintelor. Mă refer la cele plăcute, încurajatoare, pline de căldură și sensibilitate. Am simțit, în schimb, ce efect devastator au vorbele urâte, gesturile lipsite de eleganță și oamenii malițioși.

Am descoperit cât de fragili și cât de delicați suntem din punct de vedere emoțional. Atunci când identifici persoana care aduce disconfort în viața ta, ce decizie iei? Gândește-te la stima de sine și amintește-ți cât de important este să te simți respectat.

Există oameni care nu se vor schimba niciodată. Stă în natura lor să se comporte într-un anumit fel. Dacă mai oferi șanse, în final tu vei fi cel dezamăgit.

www.oana-puiu.ro
www.oana-puiu.ro

Data viitoare când vrei să mănânci singur(ă) un tort de ciocolată, să bei o sticlă de whisky sau să fumezi trei pachete de țigări la rând, gândește-te bine pe cine ești furios. Trasarea limitelor vor readuce echilibrul în viața ta.

https://www.bonjourmadame.ro/distinsa-toamna-te-am-cautat-intreaga-vara/

Confortul și starea de bine se regăsesc întotdeauna în lucrurile simple. Supa caldă de pe masă, plăcinta de dovleac, limonada cu sirop de căpșune și poveștile pe care le inventez pentru copiii mei sunt mană cerească. E totul o aromă și o bucurie!

Primesc în inima mea tot ce este mai bun, mai frumos și mai senin. Relațiile personale și profesionale trebuie să fie bogate! Am dreptate?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.