Gânduri pentru Noul An

0
2087

Trag linie și adaug Anul 2023 în sertarul cu amintiri, cu încredere și speranță că ce va urma ne va surprinde clipă de clipă. Să dăruim și să primim iubire, lumină, pace și recunoștință!

Să nu ne fie teamă de următorul an. Să avem încredere în Dumnezeu în momentele dificile. Să credem în puterea inimii de a se vindeca, să credem că toate răspunsurile sunt încă acolo și așteaptă să fie gasite, să credem în frumusețea vieții și în mărinimia oamenilor.

Nu putem să avem tot ceea ce am visat, însă ne putem bucura de darurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat. Să fim recunoscători pentru familiile noastre, pentru copiii noștri dragi și buni, pentru sănatate, pentru dorința de a transforma această lume într-un cadru mai plin de bucurie.

Să aprindem artificii, să ciocnim pahare cu vin sau cu șampanie, să-i îmbrățișăm pe cei ai casei și să le spunem cât de mult îi prețuim. Să fim mai îngăduitori, să iertăm, să avem gândul bun, privirea blândă și cuvântul bine cântărit!

În noaptea dintre ani, nu toți ne vom afla pe o plajă de vis într-o destinație exotică sau pe la vreo petrecere luxoasă, însă știu că majoritatea vom spera ca Anul 2024 îi va aprecia mai mult pe cei pentru care modestia și echlibrul sunt adevărate valori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.