BWear a pregătit o colecție de treninguri spectaculoase

0
798
https://www.bwear.ro/
https://www.bwear.ro/

De când mă știu, am iubit îmbrăcămintea casual. Treningurile chic, pur și simplu le ador! Și asta pentru că sunt genul de ținute frumoase și versatile. Fie că aleg o plimbare cu bicicleta, o seară la un foc de tabără alături de prieteni, sau cel mai adesea când iau copiii de la școală și de la grădiniță, prefer să mă simt confortabil într-un trening.

Îmi amintesc că atunci când eram copil, pe la opt ani, dimineața la micul dejun, mama îmbrăca repede un trening verde, din catifea și trăgea o fugă până la brutărie. În câteva minute, se și întorcea cu cornuri calde pe care ni le servea înainte să mergem la școală. Îmi spuneam că atunci cand voi fi mare, voi avea și eu nu unul, ci mai multe treninguri din catifea, în nuanțe diferite.

Și visul a deveni realitate! Recent, am descoperit colecția Bwear de treninguri moderne și in trend. Sunt atât de încantată de gama variată de treninguri de damă, încât nu mă pot opri din admirat aceste modele spectaculoase.

Bwear Fashion Concept, ținute pentru toate gusturile

Bwear îți oferă o colecție superba de treniguri, în diverse culori, materiale și mărimi. Compleul roșu pe care-l port este format din pantaloni și bluză.

www.bwear.ro/
www.bwear.ro/
www.bwear.ro/
www.bwear.ro/
www.bwear.ro/
www.bwear.ro/

Materialul este catifeaua, iar mărimea este oversize. Iată modelul aici.

Ținuta prezintă un accesoriu placă aurie pe hanorac și unul pe pantalon. De asemenea, la pantaloni găsim buzunare și șiret în talie.

www.bwear.ro/
www.bwear.ro/
www.bwear.ro/
www.bwear.ro/

Colecția Bwear oferă o gamă impresionantă de treninguri plușate, din bumbac sau din catifea. Disponibile sunt o mulțime de nuanțe, de la roșu, vișiniu, galben sau oranj, la verde, albastru, bleu sau negru. Cu fermoar, cu șnur, cu glugă, fără glugă, pentru toate siluetele și preferințele!

Iată cum poți comanda: fie la numărul de telefon: +40725818145, fie printr-un mesaj la adresa de e-mail: contact@bwear.ro. Trebuie să știi că la comenzile de peste 199 de lei, livrarea este gratuită. Odată comanda confirmată telefonic, ea va fi la ușa ta într-una sau două zile lucrătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.