Eveniment cu vedete Tv și creații vestimentare neconvenționale

0
515

Sute de iubitori de modă din Iași au participat vineri seară la un eveniment creativ ce i-a avut ca invitați speciali pe vedeta Tv Tania Budi, Dj Vali Bărbulescu, creatorul de haine exclusiviste Stephan Pelger și modelul internațional Nicoleta Țupea.

Organizată de Casa de Cultură a Studenților (CCS) din Iași, în colaborare cu Academia Models și Palas Mall, prezentarea a avut drept obiectiv promovarea tinerelor talente din domeniul artei designului vestimentar, al make-up-ului și al hairstyling-ului.

Festivalul a fost deschis de Bogdan Crucianu, directorul CCS Iași, care le-a mulțumit pentru prezență atât invitaților, cât și mulțimii prezente.

Cu toții au admirat colecții neconvenționale, inspirate din rasa umană, habitatul oceanelor, renașterea basmelor, din lumină, confort sau tehnologie, toate acestea realizate de tineri designeri din țară, dar și din Republica Moldova.

Acțiunea a fost conturată de prezența atitudinii modelelor, a bunului gust și a clasei transmise de creatori cu ajutorul materialelor.

„Mie îmi plac oamenii care de la o vârstă foarte fragedă încep să creeze și consider că trebuie să fie încurajați spre această direcție. Iași este o zonă superbă” a subliniat Tania Budi, arătându-se încântată de participarea la manifestare.

Tania_Budi&Oana_Puiu

La finalul spectacolului, toți participanții, atât tinerii creatori de modă, cât și specialiștii în frumusețe au primit în semn de recunoștință diplome, oferite Diana Mihai, directorul „Art East Fashion Weekend”.

De asemenea, cei mai talentați creatori de modă  au fost distinși cu premii oferite de către sponsori. Evenimentul dedicat creației vestimentare se află la cea de-a VI-a ediție și se va desfășura și în această seară, începând cu ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.