Surprize artistice la ceas aniversar. Casa de Cultură a Studenților Iași celebrează 64 de ani de activitate

0
423

Casa de Cultură a Studenților (CCS) Iași marchează cei 64 de ani de activitate printr-o serie de manifestări artistice, ce au loc în perioada 1-4 noiembrie.

Denumit „Zilele Casei de Cultură a Studenților”, evenimentul cuprinde mai multe activități. Prima zi a fost marcată de „Gala Studentului Ieșean”, prezentare ce a avut loc online, pe pagina de facebook a instituției. Seara de marți este marcată prin vernisajul „Epilog”, realizat de membrii clubului „ConceptArt”, coordonat de Daniel Moisii. Iubitorii de artă vor putea admira expoziția, de asemenea, online.

Daniel Moisii
Daniel Moisii

Pentru ziua de 3 noiembrie va fi organizat un concert de muzică folk, iar în ultima zi, de la ora 19.00, în Sala Gaudeamus a CCS Iași va avea loc spectacolul „Carnaval”, în regia lui Adrian Ștefan.

„Casa de Cultură a Studenților a fost întotdeauna puntea de legătură dintre tinerii talentați și publicul iubitor de frumos, tocmai de aceea, în ciuda vremurilor grele pe care le traversăm din cauza pandemiei de Sars-Cov2, care pare a nu se mai termina, continuăm să organizăm evenimente și să aducem bucurie în jurul nostru. Astfel, îi invităm pe ieșeni să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit la ceas aniversar și să vină alături de echipa Casei de Cultură, însă cu respectarea normelor de prevenție aflate în vigoare”, a subliniat Bogdan Crucianu, directorul CCS Iași.

Participarea la eveniment se va realiza pe bază de invitație. Cei prezenți vor purta mască și vor trebui să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.