Acadelia a ajuns și la Iași. O poveste muzicală ce a îmbinat tot ce putea fi mai spectaculos în materie de efecte speciale și acrobații

0
989
Delia si Nick
Delia si Nick

De o magie incredibilă au avut parte miile de fani ai talentatei artiste Delia, în cadrul show-ului ce a avut loc vineri seară la Sala Polivalentă din Iași. Mulțimea de toate vârstele, de la copii, la adulți și chiar bunici s-a bucurat de spectacolul unic, al cărui mesaj principal a fost starea de bucurie pe care o resimți atunci când crezi în copilăria ce nu are vârstă. Atmosfera de poveste a fost subliniată și cu ajutorul acadelelor, mascotelor, personajelor pe picioroange și a puzderiei de confetti care a purtat publicul în culmea fericirii.

Coregrafiile uimitoare, sincronizarea perfectă, costumațiile originale în nuanțe de verde, argintiu și oranj, pe care Delia le-a purtat, dar și jocurile de lumini și umbre, efectele 3 D și grafica au conturat frumusețea prestației artistice. Pe scena Sălii Polivalente, vedeta a cântat noua sa piesă, „Acadele“, care a constituit un adevărat deliciu pentru toți cei dornici de distracție.

Delia
Delia

Au răsunat și melodiile “Ce are ea”, “Cine m-a făcut om mare”, “Da, mamă”, “Parfum de fericire”, “Unde dragoste nu e” și “Mulțumesc, iubită mamă”, a căror interpretare a stârnit o mulțime aplauze. Artista a interacționat cu spectatorii și a coborât de pe scenă pentru a fi cât mai aproape de fanii care i-au oferit și buchete de flori. Cei prezenți au cântat, au dansat, au făcut valuri cu mâinile ridicate și au aprins lanternele de la telefoane, cu toții bucurându-se de emoția transmisă de cântăreață.

Delia-show
Delia-show

Delia a ținut să le transmită celor care-i îndrăgesc muzica mai multe mesaje prin intemediul unui videoproiector : “Un fir de zahăr topit îmi ține sufletul în siguranță. Și tot cad și mă ridic. Parc-am dansa ceva frumos. Emoție curată, adevărată. Pentru voi zbor, mă înalț și mă arunc. Ne revedem curând, cumva, altundeva, în altă lume de-a mea”.

Delia
Delia

Spectacolul a fost cu atât mai impresionant, cu cât îndrăzneața artistă a interpretat piesa “Gura ta” la înălțime, răsucindu-se în aer de mai multe ori. Un alt moment impecabil a fost realizat cu ajutorul unei perne imense, pe care aceasta plutea. Invitat special în cadrul concertului a fost Nick, alături de care Delia a cântat cunoscutele melodii “Vreau să plâng”  și “Vino la mine”.

Un show exploziv

Artista Delia
Artista Delia

Acrobatie Delia-Melodia „Gura ta”

nick si delia

Potrivit organizatorilor, “conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, este încurajat pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce”.

Delia Matache, cunoscută după numele de scenă Delia, este apreciată atât datorită vocii sale atât de publicul din România, cât și de cel de la nivel internațional. Artista a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, făcând parte din trupa N&D. De aproximativ 20 de ani, aceasta se menţine în topul preferințelor muzicale, reinventându-se de fiecare dată și surprinzându-și publicul cu talentul său.

Evenimentul a fost organizat de echipa Headline Management, care a realizat spectacole în toate orașele din România, dar și din străinătate. Artiști de renume au fost prezenți pe scene consacrate, oferind publicului momente artistice de calitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.