Afacere profitabilă cu miere de albine. Descoperă stilul în business, la „Seara antreprenorilor”

0
1037

Junior Chamber International Iași (JCI) organizează joia aceasta evenimentul „Seara Antreprenorilor”. Întâlnirea va avea loc de la ora 18.00, în cadrul Fab Lab și-l va avea ca invitat special pe Dumitru Rășcanu, un lider inovator în industria de procesare a mierii și cererii de albine.

Dumitru Rășcanu este considerat un exemplu de succes antreprenorial, care a construit de la zero o afacere profitabilă. În anul 2020 a generat o cifră de afaceri impresionantă, de peste nouă milioane de euro.

În cei 18 ani de activitate, firma sa a crescut spectaculos, având peste 38 de angajați și fiind prezentă în 15 țări. Povestea afacerii este o mărturie a perseverenței, inovației și a viziunii antreprenoriale.

Potrivit organizatorilor JCI, participanții vor avea oportunitatea de a se bucura de o seară inspirațională, unde degustarea de miere și bere draft va deschide discuții sincere și constructive despre provocările și realizările din antreprenoriat.

Dumitru Rășcanu va împărtăși din experiența sa vastă, de la primele zile ale afacerii sale, când se confrunta cu bazele emiterii unei facturi, până la dezvoltarea de strategii inovatoare care l-au propulsat în fruntea sectorului său.

Eveniment marca JCI, dedicat strategiilor inteligente în antreprenoriat

Subiectele discuției vor include: importanța implicării totale în afacerea proprie, menținând în același timp un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală, strategii eficiente pentru atingerea primului milion în cifra de afaceri și metode de extindere pe piața internațională.

De asemenea, invitatul va mai povesti despre cum să transformi un competitor într-un partener de afaceri valoros și cum poți aplica principiile strategiilor Blue Ocean pentru a inova și a te diferenția pe piață.

În plus, Dumitru Rășcan va mai discuta despre rolul crucial al mentoratului, importanța tehnologiei în afaceri și cum să construiești și să menții o echipă unită în fața provocărilor.

„Evenimentul nu este doar despre povestea de succes a lui Dumitru Rășcanu, ci este o oportunitate unică pentru fiecare participant de a învăța, de a se inspira și de a se conecta cu alți antreprenori și profesioniști. Este o șansă importantă de a descoperi cum obstacolele pot fi transformate în trepte către succes”, a subliniat Andrei Sorin Baciu, președinte JCI Iași.

Cei care doresc să participe la eveniment, pot achiziționa bilete de aici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.