Acolo unde visezi să fii

0
1222

– Allez, mon amour! Îi șoptesc și îi zâmbesc în același timp, în semn de recunoștință. Ne așezăm măștile pe față și plecăm radioși spre balul pe care-l așteptam de vreo lună.

– Va fi o serată de milioane!

Aveam emoții puternice și eram nerăbdătoare să intrăm în eleganta sală de bal. Coborâm din automobil, îmi las trena să cadă, iar el își potrivește mai bine nodul la cravată. Ne luăm de mână și intrăm în mulțimea de măști colorate, realizate din material prețioase.

Ideea de anonimitate mă atrăgea nespus de mult. Eram înconjurați de mister. Sub luminile candelabrelor din cristal, petrecerea s-a deschis cu un vals spectaculos. El mă cuprinde de talie, eu mă las ușor pe spate și mă întorc ușor spunându-i că plec după două pahare de șampanie.

– Ne vedem noi, îmi răspunde el.

O întâlnire neașteptată

Atmosfera era plină de farmec, rochiile de poveste, muzica plăcută și chelnerii extrem de amabili. Regi, regine, cavaleri și prințese își etalau ținutele alese cu grijă. O siluetă feminină înaltă, îmbrăcată într-un costum de marchiză și cu o mască aurie pe ochi, se apropie de mine.

– Oana, ce surpriză să te revăd, exclamă o voce cunoscută.

O recunosc pe loc pe simpatica Roxana, o prietena draga. Discutasem cu ea în urmă cu câteva săptămâni și urma să stabilim o întâlnire pentru a concretiza o decizie.

– Draga mea, Roxana, tu ești? Cum ți-ai dat seama că sunt eu?

– După coafură, îmi răspunde ea. Știu că-ți plac buclele lejere. Și după mersul vioi.

– Ooo! Da! Nu renunț ușor la bucle. Sunt bine. Am răspuns prezent invitației la bal.

– Superb, îmi replică ea.

– Ce ați mai făcut? Știu că vă doreați o schimbare.

– Nu e atât de simplu!

– dar cum ai vrea să arate?

– Să fie splendidă! Îmi doresc teracotă, marmură, piatră și lemn. Bucătăria mi-aș dori să fie spațioasă și foarte utilă, iar zona de dining o prefer cu mozaicuri de inspirație spaniolă.

În living, vreau nuanțe deschise, calde și primitoare, iar în camerele copiilor aș miza pe culori pastelate, pentru a păstra veselia. În dormitorul matrimonial, îmi doresc un decor intim, ceva special. Baia, să fie fermecătoare, în nuanțe acvamarine de albastru și turcoaz.

– Visați la o casă cu un caracter deosebit, Oana, în concordanță cu felul vostru de a fi.

– Mulțumim, Roxana. Crezi că este posibil?

– Nu degeaba ți-am ieșit în cale!

Ne zâmbim complice și stabilim să discutăm telefonic toate procedurile viitoarei noastre comenzi. Mă pierd în mulțime, cu cele două pahare de șampanie.

– Credeam că te-am pierdut.

– Nici gând. Să ieșim în grădină. Am ceva să-ți spun.

Voi, unde vă visați?

Sursa foto: pinterest.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.