Oaza mea de confort

0
1092

– Ce zi plină! Și încă ar mai fi fost o mulțime de lucruri de bifat. Îmi torn o ceașcă plină cu ceai și mă retrag pe terasa mea. Mă simt confortabil în aer liber, citind o carte, scriind povești sau vorbind cu prietenii.

E mica mea oază exterioară, bine-venită pe orice anotimp. Este anexa apartamentului, un loc suficient de încăpător, cu o mulțime de posibilități de organizare, dar și de amenajare. Spațiul generos îmi permite să instalez vara o piscină conflabilă, iar iarna să îmbodobesc un brad de Crăciun și să fac alături omuleți simpatici de zăpadă.

Copertina retractabilă mă protejează de soare și de vremea neplăcută. În același timp, conferă o notă de intimitate spațiului. Fotoliile sunt dintre cele mai confortabile, iar pe măsuța rotundă îmi așez cărțile, lumânările parfumate sau prăjiturile cu cremă de lămâie.

Aici, îmi răsfăț mintea și mă bucur de liniște. Este locul ideal unde îmi pot petrece timpul liber atunci când sunt acasă. Îmi sun prietenii și rudele și îi invit pe toți să ne destindem puțin. Este locul nostru special, unde ne simțim bine și unde putem servi prânzul sau cina. Este perfect pentru joaca celor mici și pentru zâmbetele noastre după o zi plină de activități.

Diminețile mele sunt perfecte când pot surprinde primele raze de soare. Simt că-mi încarc bateriile, iar ziua pare să decurgă așa cum mi-aș dori. Este terasa mea frumoasă, unde am lăsat suficient de mult spațiu liber. Este ideală, pentru că iubesc natura!

Iată decorul perfect

Mai există totuși câteva elemente necesare pentru ca totul să fie practic și foarte plăcut. Așa că voi alege câteva piese inspirate și voi obține astfel un design frumos, la care am visat de când m-am mutat aici.

Aspectul terasei ar putea fi îmbunătățit cu câteva ghivece cu flori care vor conferi spațiului un aer proaspăt și natural. Va fi un adevărat sanctuar verde, unde cei dragi se vor simți minunat. Mă vor întreba cum am reușit să obțin acest aspect interesant, iar eu le voi împărtăși secretul.

Efectul magic l-aș putea obține cu un corp de iluminat și pot alege ce mi se potrivește dintr-o sumedenie de obiecte menite să strălucească.

M-aș declara pe deplin încântată dacă l-aș vedea pe el intrând și ieșind cu treabă  dintr-o căsuță de grădină. Are o mulțime de accesorii, echipamente sportive, unelte și obiecte ce ar putea fi frumos ordonate într-un loc special creat.

Este atât de facil să-ți personalizezi spațiul drag în funcție de stil, culoare, material, dar și ținând cont de un buget anume.

Sursa foto: arhiva personală, pinterest.com.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.