La SuperBlog 2020, va fi o aventură memorabilă!

0
672
Sursa foto: http://lovelylife.se/
Sursa foto: http://lovelylife.se/

Aterizasem de vreo două ore prin parcul de distracții. Era atât de aglomerat și mă simțeam total amețită de la cele patru ture pe care le-am dat în caruselul sub formă de caracatiță. Asfaltul se învârtea cu mine și abia mai zăream numerele de magie și jongleriile din fața mea. Învârtită și purtată pe sus, îmi pierdusem și brățara dragă.

Am încercat să o caut, dar nici urmă de bijuterie aurie. Mă împăcasem cu gândul că nu o voi mai avea vreodată, nici măcar în cutiuța mea roșie, din catifea. În buzunarul de la salopetă, mai aveam câteva fise pentru alte curse ieșite din comun, însă parcă îmi pierise tot elanul. Voiam doar să mă odihnesc. La taverna cu umbreluțe galbene mă aștepta grupul meu vesel.

– Vino, Oana! Ia un loc. Cred că a fost suficient pentru astăzi.

Trag scaunul, mă așez confortabil și îmi scot telefonul pe masă. Îmi comand un cocktail cu gheață și o felie de tort, iar mai apoi încep să butonez telefonul. Deschid mail-ul și ce să văd în Inbox:

 “Salut, Oana!

Îți mulțumim pentru înscrierea în competiția SuperBlog …

Cu prietenie,

Echipa SuperBlog”

www.super-blog.eu

– Super! Va fi o aventură memorabilă!

Era genul de concurs ce promitea să mă stimuleze și aveam nevoie de asta. Îmi doream să particip. Brusc mi-am recăpătat energia și dorința de a încerca rollercoaster-ul, dar și de a căuta suveniruri pentru apropiați.

Superbloglogo_Sursa foto:https://super-blog.eu/
Superbloglogo_Sursa foto:https://super-blog.eu/

Lansată în anul 2008, SuperBlog este considerată cea mai captivantă și motivantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv desemnarea și premierea celor mai noi și mai talentați bloggeri participanți. Organizatorii competiției încurajează și facilitează colaborările dintre aceeștia și mediul de afaceri.

Concursul se află la cea de-a XX-a ediție și a înregistrat până în prezent peste trei mii de participant, cu peste 38 de mii de articole, cinci sute de probe și mii de premii semnificative. SuperBlog a dezvoltat o comunitate cu oameni creativi, ce au avut ocazia să se întâlnească să povestească despre activitățile lor în cadrul unor Gale de Premiere.

Toamna aceasta sunt și eu participantă în cadrul competiției SuperBlog. Din 1 octombrie va începe marea aventură. Probele vor fi surprinzătoare. Urați-mi succes!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.