Proiect de interes organizat de IPJ Iași, în parteneriat cu ANITP și ROR

0
946
Relatii sanatoase versus capcana Relatiilor toxice
Relatii sanatoase versus capcana Relatiilor toxiceRelatii sanatoase versus capcana Relatiilor toxice

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Iași în colaborare cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) și Asociația ROR demarează un proiect de valoare. Denumită „Relații sănătoase versus capcana Relațiilor toxice”, acțiunea va fi lansată vineri, 13 august, de la ora 11.00, la Fab Lab Iași. 

Grupul țintă al acestui proiect îl reprezintă elevii claselor a-XI-a și a-XII-a, studenții și nu numai. În cadrul activității se vor organiza workshopuri și vor fi prezenți invitați speciali.

„Am demarat campania <Relații toxice> înainte de pandemie. Aceasta a venit ca un feedback pozitiv după evenimentul organizat de Asociația ROR, <Violența domestică între realitate și statistici>. Parteneriatul cu IPJ Iași și cu ANITP ne onorează. Asociația ROR vine în acest proiect inițiat de IPJ Iași cu experiența unei echipe formate din psihologi, avocați, profesori universitari, psihiatri, asistenți sociali și cu un expert media în violența domestică și de gen”, a subliniat Roxana Oana Rotaru, președinte ROR.

https://www.bonjourmadame.ro/ror-si-roderma-au-dat-startul-campaniei-ai-grija-de-pielea-ta-ai-grija-de-tine/

Aceasta a transmis mulțumiri și către <Asociația Tineri de succes>.

„De asemenea, mulțumesc frumos domnului Cristian Cuciureanu, președintele acestei asociații, pentru frumoasa colaborare construită în timp, cu muncă susținută și respect reciproc”, a mai adăugat Roxana Oana Rotaru.

Întâlnirea de vineri își propune transmiterea de informații și mesaje cuprinse în cadrul acestei inițiative.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.