ROR și Roderma au dat startul campaniei „Ai grijă de pielea ta, ai grijă de tine”

0
819

Ai grijă de pielea ta, ai grijă de tine” – acesta este sloganul campaniei organizate de Asociația ROR în colaborare cu Clinica Roderma Jean Revuz din Iași, începând cu data de 7 aprilie, în cadrul Zilei Mondiale a Sănătății.

Acțiunea se adresează persoanelor defavorizate, care nu-și permit achitarea unei consultații dermatologice. Tineri, vârstnici, părinții și copii vor beneficia gratuit de vizita la medicul dermatolog, avizat să ofere recomandări de îngrijire și tratare a pielii.

“Mulțumesc frumos pentru inițiativă, susținere și implicare, doamnei Profesor Universitar Doctor, Anca Zbranca”, a precizat Roxana Oana Rotaru, președintele Asociației ROR.

Președinte ROR, Roxana Oana Rotaru
Președinte ROR, Roxana Oana Rotaru

Cei care doresc să se bucure de un Voucher gratuit oferit de specialiștii centrului de dermatologie estetică Roderma, pot contacta Asociația ROR: 0747.677919. Ulterior, programările se vor face la numărul de telefon al clinicii: 0232.218234.

Profesor Universitar Doctor, Anca Zbranca
Profesor Universitar Doctor, Anca Zbranca

Pielea este cel mai mare organ al nostru și are nevoie de o îngrijire atentă. Pentru a o menține frumoasă și sănătoasă, vizita la medicul dermatolog, măcar o dată în viață, este absolut necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.