A fost seara noastră! Seara femeilor.

0
1615
Irina Mocanu - Artist Fotograf
Irina Mocanu - Artist Fotograf

Este minunat să te simți specială! Să pășești în frumusețe și să rămâi în inima ta. Să strălucești și să ai putere personală. Să fii autentică și să faci ceea ce se pretează stilului tău. La finalul zilei, după ce-ți desprinzi părul și-l lași pe spate, să te întrebi retoric: Astăzi, ce am făcut pentru mine”?

Pe lângă jobul cu o mulțime de task-uri, activitățile casnice fără de sfârșit, cerințele oamenilor dragi pe care te-ai străduit să le îndeplinești cum ai știut tu mai bine, pentru tine ce ți-a mai rămas de făcut? Nu dormi din cauza grijilor, mănânci haotic, la sală nu mai mergi, iar dieta nu mai este de ceva vreme o prioritate.

Cafeaua ți-ai servit-o pe fugă, rochia diafană nu ai mai îmbracat-o, iar pe pantofii îndrăgiți s-a așezat praful. Ai uitat de tine, draga mea! Ai uitat de aromele colorate ale parfumului, de lacul de unghii în culorile naturii, de rujul strălucitor și de privirea seducătoare. Te-ai afundat într-un stil de viață neutru și parcă îți este tot mai greu să ieși la suprafață, să te regăsești, să fii feminină. Nu-mi este străină descrierea. Dacă te-ai iubi mai mult? Când ai grijă de tine, ai grijă de lumea întreagă și ești încarcată cu iubire, emani tot mai multă energie.

Am descoperit femeia din spatele poveștii de succes.

Serile între femei sunt magice. Îmi place să petrec timp de calitate în prezența oamenilor frumoși, îmi place să merg la operă sau la teatru, sunt fana mai multor cofetării, mă relaxez printre sticluțele de parfum și simt puterea din inima mea atunci când particip la ocaziile speciale pe care le organizează psihoterapeutul Ana-Maria Ceornea.

Foto: Bogdan Mihalachi
Foto: Bogdan Mihalachi

“Am creat un eveniment mai amplu, Made By Women, ce se află la prima ediție. Ne-am dorit să aducem modele de femei care au reușit să-și urmeze visele și să fie un exemplu că se poate și că tot ce ne dorim devine realitate dacă ne propunem cu adevărat” a precizat Ana-Maria Ceornea.

Prezentatoarea serii de vineri a fost Amalia Georgescu, designer de evenimente, aceasta invitându-le la masa dezbaterilor pe: creatoare de modă Cristina Nichita, jurnalista Raluca-Daria Diaconiuc și pe femeia de afaceri Antonela-Cristina Sofronia. Participantele la eveniment au fost răsfățate cu premii, dar și cu un moment de relaxare oferit de instructoarea de yoga Iuditha David. 

Am cunoscut povești de viață cum nu mi-am imaginat, mi-am dat seama că încrederea este o carte de vizită impresionantă, am servit cina împreună și ne-am propus că ne vom revedea, vom sta la un ceai, vom proba rochii și ne vom răsfăța mai mult.

Fotograf: Bogdan Mihalachi
Fotograf: Bogdan Mihalachi

A fost ca o călătorie a descoperirii motivației, încrederii și creativității. A fost seara în care mi-am reamintit cum este să prezinți o ținută, seara în care m-am destins și în care am râs. A fost seara noastră plină de prospețime!

Tu, ce ai făcut astăzi pentru tine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.