Călătorie la 1900, festival aflat la cea de-a opta ediție

0
596

În perioada 2- 3 septembrie a.c. , la Castelul Sturdza-Miclăușeni va avea loc cea de-a opta ediție a festivalului „Călătorie la 1900”. Tema aleasă în acest an este „Five o’clock”.

Evenimentul este o invitație de întoarcere în atmosfera anilor 1900 prin spectacole în aer liber de teatru, dans și muzică de epocă, activități interactive, teatru ambiental, târg de antichități, bucate de epocă și alte surprize.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Damian Anfile și Raluca Partenie, care vor împărtăși cu cei prezenți povești pline de farmec și erudiție despre stil de viață, respectiv vestimentație în La Belle Époque.

Manifestarea va fi completată de prezența membrilor Clubului sportiv ecvestru Sharif, care vor prezenta o demonstrație de echitație.

Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet, în valoare de 40 lei. Biletele vor putea fi cumpărate la intrarea în parcul Castelului. Tinerii cu vârste între 8 și 18 ani vor beneficia de o reducere de 50%, iar copiii sub 8 ani vor intra gratuit.

Relații și rezervări: 0728 880 575 sau castelulmiclauseni@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.