Cum arată femeia contemporană

0
1691
pinterest.com - Keira Knightley, Vogue
pinterest.com - Keira Knightley, Vogue

Rafinamentul, eleganța și noblețea sufletească sunt calități ce conturează structura feminină. Dincolo de trăsăturile care o individualizează, o femeie poate fi cu atât mai frumoasă, cu cât ea dovedește stil personal și forță interioară. Sunt de părere că farmecul unei femei nu constă în bifarea canoanelor de frumusețe impuse de societatea modernă, ci mai degrabă în starea de bine și în emoția pe care ea le transmite.

De aceea, o dată pe lună, mă întâlnesc cu doamnele și domnișoarele din cadrul comunității Femeia Contemporană.

“Proiectul Femeia Contemporană s-a născut acum un an și a început să prindă contur prin întâlnirile lunare cu femeile, începând din ianuarie 2018. În prezent, este o parte din sufletul meu, este motivația prin care pot să aduc o schimbare, pe care mi-aș dori eu să o văd în rândul femeilor din Iași, cel puțin. Este proiectul care mă face să simt emoție și să mă mențină energică, împlinită că pot să ajut”, a subliniat Ana-Maria Ceornea, psihoterapeut și coordonator al acestui proiect.

Arta de a fi femeie

Ana-Maria Ceornea, psihoterapeut
Ana-Maria Ceornea, psihoterapeut

În timp ce Coco Chanel revoluționa istoria vestimentară, promovând purtarea pantalonilor, Ana ne ghidează să alegem cu încredere rochia, fusta și pantofii cu toc. Așadar, în zilele obișnuite îmi sunt tare dragi perechile de blue jeans, iar în serile cu „parfum de femeie”, cum îmi place mie să spun, respect dress code-ul întâlnirilor și îmbrac rochia care mă face să mă simt cel mai confortabil … pentru că știu că trebuie să povestesc despre mine și vreau să fiu autentică.

Temele ce se dezbat sunt legate de nevoile emoționale, psihice ale femeilor de astăzi și sunt abordate pentru a ajuta femeia să se înțeleagă mai bine. Încrederea, fericirea, echilibrul sau teama sunt subiecte pe care eu le-am înțeles mai bine, participând la aceste seminarii.

“Am dorit să creez Comunitatea pentru că văd foarte puține femei feminine, nefericite, care nu-și dau voie să iasă la lumină, să fie fericite și să-și audă vocea interioară. Orașul meu, cel puțin este plin de femei triste, care rup cu greu două ore din timpul familiei pentru a-și asculta sufletul și a reuși să facă ceva pentru propria persoană, femei care nu au încredere în forțele proprii și care au încercat să mai lupte pentru visul lor, femei care se văd doar mame și care nu înțeleg ce înseamnă de fapt, a fi femeie”, a adăugat Ana Maria Ceornea.

Scopul dezbaterilor purtate este atins atunci când apar schimbări în viața femeilor, ele reușind să-și vadă propriul potențial, îndeplinindu-și astfel visele și nevoile personale.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.