Cunoaște paradisul frumuseții! La ElliSium Beauty Center Iași

0
1406
ElliSium BeautyCenter
ElliSium BeautyCenter

Pe Strada Aleea Nicolina, la Numărul 13, imediat ce vii din zona Podu Roș și dai să urci spre cartierul Nicolina, undeva pe partea stângă se află un salon de înfrumusețare foarte elegant și îngrijit.

Oprește-te pentru câteva clipe aici, la Ellisium Beauty Center și vei avea parte de o experiență de neuitat! Imediat ce vei deschide ușa salonului, vei fi întâmpinată cu un zâmbet și vei simți că acest loc decorat în nuanțe de lila vibrează o energie pozitivă. Observă mobilierul alb și elegant, oglinzile mari cu ramă aurie și așează-te confortabil pe canapeaua oranj, savurând un ceai sau o cafea. Elena, managera salonului este mai mereu prin preajmă, îndrumând cu profesionalism activitatea personalului.

Interior Salon ElliSium
Interior Salon ElliSium

“Îmi doresc pentru fiecare clientă care calcă pragul salonului nostru să se simtă relaxată, ca acasă. Oferim o atenție deosebită și servicii de calitate, la prețuri decente. Ne ridicăm standardele de calitate prin investiția continuă în educația profesională. Echipa ElliSium oferă o gamă largă de servicii și abonamente avantajoase pentru cosmetică, machiaj profesional, manichiură și pedichiură, hairstyling, remodelare corporală și tratamente faciale” a specificat Elena.

Mi-a povestit că-i este dragă munca din salon și că în alegerea denumirii a fost inspirată de Câmpiile Elizee (în limba greacă “Elysion Pedion”, iar în latină “Elysium”), care semnifică un tărâm paradisiac, de la capătul de apus al lumii, dincolo de fluviul Oceanus. De aici și dorința Elenei ca toate doamnele și domnișoarele care calcă pragul centrului de înfrumusețare să se simtă cât mai destinse și să radieze de fericire.

Alege calitatea și bucură-te de relaxare!

Din canapeaua oranj, admiră fluturii ornamentali de pe pereți și pregătește-te ca în câteva clipe să fii preluată la răsfăț. Rezultatul va fi unul surprinzător de frumos! Elena a mai menționat că timpul de așteptare la coafor sau la oricare alt serviciu este destul de limitat. “Consider că atenția focusată pe o singură clientă e foarte importantă” a precizat aceasta.

Dacă optezi pentru o schimbare de look, trebuie să știi că poți alege din multitudinea de tunsori și coafuri pentru diverse momente din zi sau ocazii speciale. Vei fi surprinsă de buclele frumos aranjate, de împletiturile în tendințe, de un vopsit ca la carte sau de un tratament de îngrijire a firului de păr. Toate acestea realizându-se după tendințele actuale și doar cu produse profesionale.

Lasă-te mai apoi pe mâna specialistelor în make-up și bucură-te de noua ta imagine. Imaginea unei femei încrezătoare și pline de viață. Șederea ta va fi cu atât mai plăcută, cu cât vei descoperi și beneficiile unei ședințe de masaj. Îți va fi drag să revii în acest salon. Îți vei dori cu atât mai mult să te bucuri și de celelalte servicii.

La Cosmetică, vei putea beneficia de epilat, de masca facială cu colagen și de o mulțime de tratamente, de la cele de hidratare intensivă, la cele de depigmentare sau antird. La Întreținere Corporală, silueta ta va arăta incredibil cu ajutorul ședințelor de masaj anticelulitic, thermo-slim, termocuvertă, termosaună, vacuum, cavitație, cavitație și drenaj limfatic, radiofrecvență corporală sau electrostimulare corporală. Și unghiile tale merită o îngrijire desăvârșită. Mâinile tale vor fi cu atât mai frumoase, cu cât vei alege o manichiură cu gel, semipermanentă sau french.

Înainte să părăsești salonul, roag-o pe Elena să-ți prezinte și ofertele promoționale. Iar de vei fi mireasă, cu siguranță vei fi încântată de pachetul special creat doar pentru tine.

Așadar, iată care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să alegi ElliSium Beauty Center. Ți se va oferi un look unic și schimbarea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Te vei simți unică și vei beneficia de consultanță de specialitate. Personalul salonului este preocupat să-și mulțumească clientele și-ți va oferi îndrumare în ceea ce privește alegerea unei noi tunsori sau a unei nuanțe de vopsea. Te vei bucura de o gamă largă de servicii realizate cu cele mai bune produse. Părul, tenul, unghiile și pielea ta vor avea parte de cea mai bună îngrijire.

La Ellisium Beauty Center te vei simți relaxată și vei pierde noțiunea timpului. Salonul de înfrumusețare poartă garanția fidelității clientelor ce-i calcă pragul. Convinge-te și tu!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.