Met Gala 2023 va fi celebrată în onoarea lui Karl Lagerfeld

0
339

Spectacol al mondenilor, acțiune socială şi filantropică, Gala Met va avea loc la Metropolitan Museum din New York, pe 1 mai. Evenimentul va puncta deschiderea marii expoziţii din cadrul complexului The Costume Institute, dedicată în acest an celebrului designer Karl Lagerfeld, care a murit în 2019.

Denumită A Line of Beauty, tema aleasă de organizatori reprezintă un prilej pentru ca marii creatori de modă și brandurile de lux să conceapă ținute remarcabile, ce vor fi purtate pe covorul roșu de vedetele internaționale.  

Conceptul acestei gale, la care participă în fiecare an personalități din artă, modă, film și muzică, a fost inițiat în anul 1946. Acțiunea este considerata a fi cea mai importantă din lumea modei.

Penelope Cruz si Roger Federer, două dintre gazde

Gazdele evenimentului vor fi actrița Penelope Cruz, actrița, regizoarea și scenarisa Michaela Coel, fostul campion de tenis Roger Federer și cântăreața Dua Lipa. 

Anna Wintour este președintele evenimentului din anul 1995, ea ocupandu-se si de lista invitaților. În anul 2014, biletele individuale au costat 25.000 $, ajungând în prezent la 30 000 $. Lista anuală a invitaților este aproximata la un numar număr de 700 de persoane.

Sursa foto: estotambienes.com, harpersbazaar.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.